Cabinetele medicale SophiMed Iași

DOTĂRI ȘI APARATURĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ SOPHIMED IAȘI

Pentru că ne dorim ca intervențiile  medicilor noștri dentiști să fie la standarde înalte , am ales ca aparatura şi materialele folosite să corespundă în totalitate normelor Uniunii Europene, acest lucru fiind constatat şi remarcat de medicii Direcției de Sănătate Publică în momentul în care au avizat favorabil deschiderea clinicii stomatologice.

Pentru că acordăm o deosebită atenţie calităţii sterilizării instrumentarului folosit, am dotat clinica cu autoclave clasa B noi, cu eficacitate maximă şi timp de sterilizare scăzut, cu care nu multe cabinete se pot lăuda. Instrumentarului clasic specific oricărei clinici stomatologice i se adaugă apex-locatorul, detartrorul cu ultrasunete şi camerele intraorale, pe care, de asemenea, nu le veţi găsi în orice clinică.
Uniturile (scaunele stomatologice) folosite în cele patru săli de tratament sunt moderne şi foarte confortabile, pacienţii noştri nesimţind disconfortul adesea asociat vizitei la dentist. Mai mult, acestea sunt dotate cu monitoare performante pe care poate fi vizualizată situația cavității orale, sau, în cazul pacienților mai mici, obișnuim să rulăm filme de animatie pentru a le face acestora tratamentele mai plăcute.
Pentru că estetica dentară este una dintre preocupările pacienţilor noştri, am decis achiziţionarea unui aparat de albire de ultimă generație (Beyond Command HD) ce scurtează durata tratamentului de albire efectuat în clinică de la câteva şedințe de câte o oră (cu tehnologia veche) la doar 2-3 şedințe a câte 10 minute.
Tratamentele de canal (endodontice) pot fi făcute acum cu și mai mare precizie și într-un timp mai scurt pentru că am dotat clinica cu un microscop dentar (tip Zummax Led).
Toate acestea, coroborate cu experiența şi pasiunea pe care o pun medicii noştri stomatologi în ceea ce fac, vă pot garanta de fiecare dată la clinica stomatologică SophiMed Iaşi o experiență stomatologică confortabilă și deosebit de plăcută.

ECHIPA DE MEDICI STOMATOLOGI SOPHIMED

Medicii stomatologi care vă aşteaptă la clinca stomatologică SophiMed Iaşi sunt medici dentişti tineri, absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. Gr. T. Popa din Iaşi, foarte bine pregătiți profesional şi aflați în permanență în contact cu ultimele noutăți din domeniu prin participarea la congrese, simpozioane sau comunicări ştiințifice de specialitate.

Aceştia sunt:

Adriana Birsan   Adriana Bîrsan – absolventă a Facultății de Medicină Dentară U.M.F. Grigore T. Popa Iaşi, promoția 2008, și a Colegiului de Tehnică Dentară U.M.F. Iași, promoția 2002, medic titular al clinicii stomatologice SophiMed. Cu o înclinație deosebită în lucrul cu copiii, ea însăși mamă a patru copii, Dr. Adriana Bîrsan este recomandată de cei peste 1300 de pacienți pe care i-a consultat și tratat în cei 6 ani de existență a clinicii. A participant în timp la numeroase cursuri de specializare, conferințe și congrese, dintre care amintim: a XX-a Conferință Națională Prevenirea afecțiunilor stomatologice (2014), cursul Restaurarea cu materiale bioadezive. Materiale si tehnici – Prof. Univ. Dr. Ioan Dănilă (2011), cursul teoretic Parodontitele agresive: Etiopatogenie, diagnostic și tratament complex Prof. Univ. Dr. Paul Mattout (2010) ș.a. De asemenea, are experiență în lucrări protetice dentare fixe și mobile şi protetică estetică. Este totodată și inițiator și participant la numeroase proiecte de educație sanitară desfășurate în școlile și grădinițele din Iași („Zâmbește România!”, „Copilul tău zâmbește sănătos cu SophiMed”, ”Zâmbet de copil”, „Echipa SophiMed în acțiune”, etc.)


A participant în timp la numeroase cursuri de specializare, conferințe și congrese, dintre care amintim: a XX-a Conferință Națională Prevenirea afecțiunilor stomatologice (2014), cursul Restaurarea cu materiale bioadezive. Materiale si tehnici – Prof. Univ. Dr. Ioan Dănilă (2011), cursul teoretic Parodontitele agresive: Etiopatogenie, diagnostic și tratament complex Prof. Univ. Dr. Paul Mattout (2010) ș.a.
Este totodată și inițiator si participant la numeroase proiecte de educație sanitară desfășurate in școlile și grădinițele din Iași („Zâmbește România!”, „Copilul tău zâmbește sănătos cu SophiMed”, ”Zâmbet de copil”, „Echipa SophiMed în acțiune”, etc.).
Radu Stamescu - SophiMed   Radu Stănescu - medic dentist, specialist endodonție. A absolvit facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Gr.T.Popa Iași, promoția 2010. Participă frecvent la cursuri și traininguri de formare post-universitară, atât in țară cât și în străinătate, dintre care amintim: congresul Dental World, Dr. Moh'd Hammo, Dr. Oscar von Stetten, Dr. Diogo Guerreiro, Dr. Dan Caminescu (Budapesta, Ungaria), cursul Eșecul estetic în restaurările directe din compozit. Cauzele eșecurilor și prevenirea lor,  Dr. Cristina Ghiță (București), Hands-On  – Tehnici de preparare cu prag pentru coroane integral ceramic și fațete, Dr. Dan Lazăr (București) – doar în 2015.
DR Andra Mardiniuc   Andra Lucia Mardiniucmedic dentist, rezidentă în anul II la specializarea Ortodonţie si Ortopedie dento-facială. A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF “Gr.T. Popa”, Iaşi, promoţia 2015. A participat la numeroase cursuri, congrese si workshop-uri, dintre care amintim: “An introduction to Tweed philosophy and mechanics”, lector Prof. Dr. Giovanni Biondi, 2017; “Primii paşi în ortodonţie”, Hands-on electrodont; “Diagnostic şi plan de tratament ”, lector Dr. Samoilă Christian, 2016; Conferinţa naţională “Prevenirea afecţiunilor stomatologice”, 2016 şi 2017; “Fațete Integral Ceramice. Totul sau Nimic”, Iași, 2016; “Laserul în practica stomatologică”, Iaşi, 2017; “Izolarea cu diga în practica endodontică”, Iași, 2015; “The 8th edition of the international congress of dental medicine for students and young doctors”, 2012.  Pe lângă aceste cursuri, s-a implicat în proiecte educaţionale demarate de UMF Iaşi şi Catedra de Ortodonţie, printre care amintim: “Periuţa fermecată”, “Caravana profilaxiei”. Pe perioada facultăţii a fost angajată ca asistentă medicală într-un cabinet stomatologic.
Nicoleta Petrisor - SophiMed   Nicoleta Petrişor - medic dentist. Absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară UMF “Gr.T. Popa” Iaşi, promoţia 2015. A participat la  “Simpozionul 3M Oral Care: Importanța amprentei dento-parodontale în algoritmul reabilitării orale complexe, Predictable aesthetic outcomes in anterior and posterior adhesive restorations, De la tratamentul endodontic la reconstrucția corono-radiculară” (Iași, 2016), “Congresul de Paro-Protetică al AMSPPR” (București, 2016), “Workshop CBCT” (Iași, 2015). În timpul facultății a făcut voluntariat și practică în mai multe cabinete stomatologice din județul Iași (Strunga, Mădârjac, Fărcășeni) şi s-a implicat activ în diverse activităţi de educație sanitară în școli și grădinițe.
 
     
Sulic Iulia   Iulia Şulic – asistent medical generalist, promoția 2014 a Școlii Postliceale FEG, Iași, unde a participat la comunicări științifice la nivel național cu tema Socializarea și gradul de sociabilitate al pacientului. În aceeași perioadă a obținut și atestatul în acordarea de prim ajutor de la Crucea Roșie. În perioada 2013-2014 a făcut stagii de practică la Spitalul Sf. Spiridon Iași (secția Gastroenterologie și Chirurgie maxilo-facială), Spitalul CFR Iași (secția Gerontologie), Spitalul de Psihiatrie Iași. Între octombrie 2014 şi februarie 2015 a făcut practică în cabinete stomatologice sub îndrumarea Dr. Bălăcel Eugen. Din martie 2015 s-a alăturat echipei SophiMed.
     
Mariana Roznovat   Mariana Lăcrămioara Roznovăț - asistent medical

 

Din dorinţa de a acoperi cât mai multe dintre ramurile medicinei dentare, clinica stomatologică SophiMed apelează la colaboratorii săi, care se numără printre specialiştii de top din Iaşi, făcând astfel accesibile pacienților noștri tratamente și intervenții precum cele chirurgicale, implantologice, ortodontice etc. Acestea pot fi astfel efectuate chiar în cadrul clinicii beneficiind de garanţia profesionalismului unor cadre universitare sau a unor medici stomatologi cu înaltă calificare şi vastă experienţă profesională.

Colaboratorii cu care ne mândrim sunt:

Leia Vigun  

Leia Tvigun - Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dentofacială începând cu anul 2011, absolventă a Facultății de Medicină Dentară U.M.F. “Grigore T. Popa”, Iași, promoția 2007.
Dr. Țvigun se preocupă permanent de pregătirea profesională, dovadă stând numeroasele cursuri, conferințe și congrese la care a participat. Enumerăm aici doar o parte dintre ele: Curs Interrelaţiile parodontologie-ortodonţie – Prof. Univ. Dr. Paul Mattout, Conf. Univ. Dr Irina Zetu, Şef lucrări Dr. Liviu Zetu (2010), Curs Tratamentul anomaliilor clasa II, extracţia molarilor şi aportul miniimplantelor ortodontice – Prof. Univ. Dr. Jacques Faure (Univ Toulouse III, Franţa), Conf. Univ. Dr. Irina Zetu, Prof. Univ. Dr. Mariana Păcurar (2011), Curs Asimetriile dentare şi mecanica asimetrică – Prof. Univ. Dr. Joseph Bouserhal (Beirut, Liban), Conf. Univ. Dr Irina Zetu (2012), Curs practic Introduction to the Standard Edgewise Technique – Dental Focus (2013), Curs La Classe III: diagnostic, prognostic et traitement – Prof. Univ. Dr. Jacques Faure (Univ Toulouse III, Franţa), Conf. Univ. Dr. Irina Zetu (2014), Curs Tratamentul ortodontic al dinților incluși – Prof. dr. Adrian Becker (Israel), Prof. dr. Stella Chaushu (Israel), Prof. dr. Irina Zetu (2016). În 2015 – Cursuri de parenting, de puericultură, de babywearing și de alăptare. Este anul în care a apărut în viața doamnei doctor un copil minunat.

Dr. Valentin Munteanu  

Dr. Valentin Munteanu – medic specialist anestezie și terapie intensivă

Colaborarea pe fiecare ramură cu cei mai buni specialişti din Iaşi face din clinica stomatologică SophiMed una dintre cele mai căutate şi recomandate clinici stomatologice, atât la nivel local cât şi regional. Personalul tânăr care vă întâmpină aici cu profesionalism, răbdare şi dorință de a vă ajuta în rezolvarea problemelor dentare, face ca vizita la clincal noastră să fie o experiență deosebit de plăcută.

Vă puteţi programa chiar acum pentru un control de rutină sau puteți cere mai multe informații despre servicii şi tratamente prin consultarea paginii Programări și sugestii.

Telefon programări / Urgențe


Clinica stomatologică SOPHIMED
0232 255 773
0232 255 763
0786 255 763
0768 255 763
0745 255 763