Noutati

Festivalul Sănătății

09.10.2014

Se spune că zâmbetul are puterea de a schimba destine, vieți, iar dacă ne gândim la zâmbetul sincer al unui copil, acesta este cu siguranță cea mai mare bucurie pentru un părinte. De aceea am decis ca la SophiMed copiii să aibă un loc aparte și să beneficieze de un tratament special.
 
Avem peste 500 de copii (între 1 an jumatate și 12 ani) aflați în tratament la noi (cca.30% din totalul pacienților) cabinetul stomatologic SophiMed și-a câștigat un binemeritat loc întâi în Iași în ceea ce privește calitatea tratamentul stomatologic.

Avem programe și acțiuni educative de amploare desfășurate în gradinițele și școlile ieșene în ultimii 3 ani (peste 2.800 de copii cuprinși în proiecte), cabinetul stomatologic SophiMed este cu siguranță singurul cabinet din Iași care lucrează la nivelul prevenției și educației micilor pacienți.

Suntem prezenți și în acest an la Festivalul Sănătății de la Palas Mall din perioada 16-19 octombrie 2014 pentru a vă prezenta serviciile și pasiunea ce dorim să o dăruim tuturor pacienților atât adulți cât și copii. Vă așteptăm să ne vizitați standul și să luați parte la surprizele ce le-am pregătit special pentru dvs.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial al evenimetului Festivalul Sănătății.

sursa foto: festivalulsanatatii.ro