Noutati

Mașina Ștrumfilor de la SophiMed

11.09.2014

Mașina Ștrumfilor de la SophiMed - cel mai tare concurs al acestei toamne te provoacă să intri în cursa pentru premii.

Iată ce trebuie să faci:

1. Like la pagina de Facebook, utilizatorul trebuie să dea Like paginii oficiale de Facebook SophiMed Dental
2. Să interacționeze cu Aplicația Mașina Ștrumfilor prin parcurgerea tuturor etapelor.
3. Să urmărească pagina de Facebook SophiMed Dental pentru a găsi indiciile cu locația mașinii SophiMed - denumită Mașina Ștrumfilor.
4. Să încarce o fotografie alături de mașina SophiMed din fiecare locație pentru care a găsit indiciul.
5. La finalul campaniei se vor acorda 3 premii prin tragere la sorți a tuturor participanților și 1 premiu de popularitate pentru poza cu cel mai mare punctaj.
6. Dacă jucătorul participă pentru câștigarea Premiului de Popularitate trebuie să verifice zilnic albumul foto Mașina Ștrumfilor sau pagina Clasament, să vadă punctajul și să-l compare cu fotografia cu cel mai mare punctaj afișat.
Jucătorul are dreptul la o distribuire pe zi a fotografiei participante. Dacă jucătorul are înscrise mai multe fotografii în concurs are dreptul la câte o distribuire a fiecărei fotografii zilnic. (de exemplu: 3 fotografii înscrise= 3 distribuiri a trei fotografii diferite).
Va fi desemnat câștigător utilizatorul cu cel mai mare punctaj la fotografia din albumul Mașina Ștrumfilor de la SophiMed. (1 like = 1 punct, 1 comentariu = 3 puncte, 1 distribuire = 5 puncte).
7. Câștigătorul premiului de popularitate și câștigătorii celor 3 premii puse în joc sunt persoane unice.

Premiile concursului sunt:

1. Premiul de Popularitate  1.000 Ron - constând în tratamente stomatologice pentru câștigător sau un membru al familiei acestuia;

2. Prima Extragere 500 Ron - constând în tratamente stomatologice pentru câștigător sau un membru al familiei acestuia;

3. A doua Extragere 400 Ron - constând în tratamente stomatologice pentru câștigător sau un membru al familiei acestuia;

4. A treia Extragere 300 Ron - constând în tratamente stomatologice pentru câștigător sau un membru al familiei acestuia;

Perioada concursului 10.09.2014 - 28.11.2014.

Mult succes tuturor participanților la concurs!

Regulamentul Concursului