Noutati

Oral-B Triumph 5000

10.02.2014

Curăţare revoluţionară în doar 2 minute!

Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide Wireless a fost special creată pentru a transforma periajul într-o experienţă unică, eficientă şi sigură. Periuţa vine cu nu mai puţin de 7 capete de schimb şi cu un Smart Guide care vă atenţionează atunci când vă periaţi dinţii incorect. În plus, la finalul periajului vă recompensează cu steluţe: 4 pentru un periaj executat perfect, mai puţine dacă periajul nu a fost executat bine.

Această periuţă de dinţi revoluţionară de la Oral-B face ca ritualul zilnic de curăţare a dinţilor să fie amuzant şi complet. Are la bază tehnologia de curăţare 3D: foloseşte pulsaţiile, oscilaţiile şi rotaţiile pentru a curăţa fiecare dinte în parte oferind o senzaţie de curăţare profesională.

Pentru a vă ajuta să obţineţi cele mai bune rezultate în urma periajului, Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide vă oferă 5 moduri de periaj pentru diferite nevoi de îngrijire orală:

  • Curăţare cotidiană;
  • Delicat - curăţare delicată dar completă a zonelor sensibile;
  • Masaj - stimulare delicată a gingiilor;
  • Lustruire (Albire) - periere excepţională şi o albire naturală a dinţilor, pentru uz eficient dar limitat în timp;
  • Curăţare profundă.

 

Preţul unei periuţe Oral-B Triumph 5000 cu SmartGuide este de 425 RON

Află cum o poţi CÂŞTIGA GRATUIT! Intră în aplicaţia de pe Facebook Zâmbet de copil şi periuţa poate fi a ta! Click aici.